МОБИЛЕН СЕРВИЗ - РАБОТИМ


0894 66 86 86 / 08:00 - 22:00ч. / всеки ден
бул. Цариградско шосе (срещу Практикер)
Автоцентър “SOS Service” отваря врати

Автоцентър “SOS Service” отваря врати

Публикация от: admin Публикувана на: Новини създадена на: 2013-03-09 преглеждана: 2428 Коментари: 2

Най-новият автоцентър SOS Service отвори врати на бул. Цариградско шосе 34 (на 50 м от Горублянско ханче).

Автоцентърът е напълно оборудван с най-съвременните машини за смяна на гуми, изправяне на джанти и диагностика на автомобила. Работим с марката Corghi- лидер в производството на машини за обслужване на гуми и джанти. Марката е наложена на европейския пазар в страни като Великобритания, Франция, Германия, Португалия, Швейцария и Дания. В новият ни автоцентър обслужваме джанти с размер до 26 цола. Сервизният обект разполага с 6 работни места за обслужване на автомобили. Ние гарантираме на нашите клиенти, че няма да бъдат ненужно забавяни, заради недостатъчен брой работни клетки. Автоцентърът разполага с фланец за баланс на джанти без централен отвор- единственият, който може да обслужва коли на френски производители. Предлагаме огромно разнообразие от гуми и джанти на доказали се световни производители. Работим със съвременни уреди за замерване нивото на фреона в автоклиматика, диагностика, зареждане и ремонт. За удобство на нашите клиенти разполагаме с напълно оборудван търговски обект предлагащ автомобилни течности и препарати, аксесоари, акумулатори. Заповядайте при нас!

Етикети: автосервиз смяна на гуми изправяне на джанти

Тематично свързани публикации

Коментари

Създал2015-04-28 10:21:04 Публикувал:Ирина Николова Comment Link

След като в други сервизи ми казаха, че нямат "специална" машина за изправяне на джанти за моето Пежо 406, успях да получа професионално обслужване и внимание от фирма "Ес о Ес Сървис" ООД. Благодаря на момчетата за перфектната работа !

Създал2015-04-28 10:20:26 Публикувал:Димитър Иванов Comment Link

Благодаря за професионалното обслужване на "Ес о ЕС Сървис" ООД, който успяха бързо и качествено да вулканизират моите гуми и да ги сложат на нови оргинални джанти, които закупих от тях.

Напиши коментар